top of page
C1846196-9E97-4F89-A339-743C93DBE839.jpeg
L14_edited.jpg

 Welkom bij Noviwood, waar elke pootafdruk een verhaal vertelt. 

 Ik ben Lilian van Hese, getrouwd met Lyon en wij hebben 2 dochters Beyoncé & Parrish. Wij wonen met onze 3 Golden Retrievers in Loosdrecht.

 

Na een lange zoektocht en veel inlezen over het ras hebben wij in 2009 onze eerste Golden Retriever reu Thunder gekregen. Vanaf het moment dat wij hem hadden werd de liefde voor het ras alleen maar groter. Helaas moesten wij op 7-jarige leeftijd afscheid van Thunder nemen wat veelte jong is.

 

Onze kennelnaam Noviwood hebben we vernoemd naar onze reu Novio die in 2016 bij ons is gekomen.

 

In 2020 is ons eerste teefje Tanishtagh Muppets Most Wanted “Bailey” bij ons gekomen met haar wilde ik heel graag naar hondenshows. Wij zijn naar vele shows in het binnen- en buitenland geweest. Bailey is een rustige dame maar ze vindt het prachtig om nieuwe uitdagingen aan te gaan ze heeft ook een sterk eigen willetje wat het ook altijd weer spannend maakt als we naar show gaan. Ik geniet enorm van haar.

 

In 2022 is Tanishtagh Final Edition “Sloane” bij ons gekomen. Zij vindt alles leuk als ze maar op pad is. Mijn dochter showt haar ook in het binnen- en buitenland en ze heeft mooie titels en prijzen gewonnen. Op haar pagina staat waar ze allemaal geweest is. Ter zijner tijd willen wij met haar een nestje fokken.

 

 

Wij zijn lid van de Golden Retriever Club Nederland (GRCN) en zullen ook gaan fokken volgens deze richtlijnen. Onze honden leven bij ons in huis.

 

Wij plaatsen ook geregeld foto’s en filmpjes van shows en het buitenleven op sociale media.

 

Heb je vragen bel of mail ons.

Onze Honden

IMG_1863.HEIC

Onze Reu Novio

From Lucia's Golden Stars 
"Novio"
Geboren 21-10-2016

Zijn pagina
LA 6.jpg

Onze Teef Bailey

Tanishtagh Muppets Most Wanted "Bailey"
Geboren 10-11-2019

WL2.jpg

Onze Teef Sloane

Tanishtagh Final Edition "Sloane"
Geboren 11-06-2022

Contact gegevens

Lil van Hese
Dominee Versteegtstraat 3
1231KE Loosdrecht

Bedankt voor de inzending!

bottom of page